Tanrimine Metal Support Co., Ltd.

Babagan Kita

MANUFACTURER lan SUPPLIER PRODUK SET SPLIT ING CHINA

Kita darmabakti kanggo nyuda sampah terus-terusan lan turnaround kanthi cepet kanggo terus-terusan nyedhiyakake produk final kanthi pelanggan kanthi kualitas paling apik, kanthi tepat wektu kanthi rega paling apik. .

Tanrimine Metal Support Co., Ltd (TRM) minangka pabrikan profesional kanggo PRLET SET SPLIT (baut gesekan lan piring) kanthi macem-macem aksesoris lan komponen relatif. Minangka produsen lan pemasok produk pamisahan paling gedhe ing China, kita duwe kapasitas luwih saka 10.000 ton kanggo macem-macem jinis gesekan lan piring gesekan, sauntara karo form roll-advance lan PLC-Welders sing maju, kita bisa nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo memenuhi syarat pelanggan peringkat paling dhuwur ing lapangan iki saka macem-macem negara ing saindenging jagad.

Kualitas Paling Apik

Mesthekake Kabeh Sing Dikontrol Saka Bahan Pabrik Baja Nganti Pengiriman Produk Final Kanggo Pelanggan.

Hubungi Kita
+86 13127667988